Forsiden | Firmabilskatt 2021/2022 | Bilgodtgjørelse | Reiser innenlands | Reiser utenlands | Nybilpriser
Ferrari, Formula Gusto Andre utgave av Ferrari Magazine er ute nå. |
||||||||||||||||
Det finnes en del lekre magasin, utgitt av bilprodusenter. I øyeblikket lurer jeg på om ikke Ferraris er det nest beste i bransjen. Nummer 1 var selvfølgelig topp, alle nummer 1 er topp, det er de som kommer etter som kan fortelle om nivået holder seg. Det skal litt til, ikke minst fordi nummer 1 inneholdt en fantastisk fotoserie av en av Norges bedre fotografer. Norske innslag finnes ikke i nummer to, men det er absolutt glitrende allikevel, med originalt stoff om Kimi Räikkönen, om 250 GT Spider California og en fascinerende artikkel om – av alle ting – Formula Gusto: fabrikkens nye store kantine. En av de italienske journalistveteranene, Pino Allievi, har gjort en morsom sammenlikning mellom gamle Enzo Ferrari og nåværende sjef, Luca di Montezemolo som går på alt fra mimikk til personlighet. Bladet kommer ut fire ganger hvert år, er skrevet på engelsk og stort sett med 180 sider. Nummer fire hvert år skal imidlertid komme i stedet for den gamle Annuario – årboken, som Enzo Ferrari pleide å utstyre med sitt navnetrekk fra hans fyllpenn med det karakteristiske fiolette blekket - og det får derfor 280 sider. Magasinet lages av kapasiteter med bakgrunn fra blader som Vogue og WallPaper og kommer i et opplag på 30.000. Egentlig er det ment for Ferrari-eiere, men alle kan egentlig abonnere på det. Om det er verd 250 Euro i året kan man vel imidlertid diskutere. Jeg sa bransjens nest beste. Hvilket som er det beste? Adeyaka heter det, og utgis på vegne av Infiniti. Med andre ord, ganske sjeldent på norske kaffebord.
|